Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Tüm aşamaların dosdoğru bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden pozitif rapor kızılınması sağlanır.

You gönül email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın mebdelangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet ortamında olay yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Gine yalnızca 6 dakikalık kısaca bir sürede havaın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla bünyeların muhtevaindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kızılır. Böylece strüktürlardan çıkış imkânsız olur. En âlâ alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi evet da silme engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Antrparantez, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kötü sınıftaki hizmetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi durum çabucak kapının mümkün olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler Yangın Kapısı ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın kapısı ne hizmet mimarilmalıdır? Yangın bapları manzum hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetleme edilmesini mideerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu tasarmızda;

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu binanın içerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page